ΑΡΚΑΔΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

arkadia 2017

ΝΙΚΗΦΟΡΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

nikiforeios2018

 

ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ

gyrospolis

 

PSILORITIS RACE

images

kalosorisma

Σύντομο ιστορικό του Σ.Δ.Υ.Ρ. ……..από καρδιάς!!

Στη μακρινή δεκαετία του  ΄80 ανάγεται η πρώτη ομαδική εμφάνιση δρομέων στην πόλη του Ρεθύμνου……
Στα μέσα αυτής της δεκαετίας, ρομαντικοί συμπολίτες μας που αγαπούσαν την πόλη, τον εαυτό τους και την άθληση και με στόχο να γίνουν μια καλή παρέα, που να περνά και το μήνυμα προς όλους ¨ΒΑΔΙΖΩ - ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ¨, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ομαδικές εξορμήσεις τρεξίματος στην παραλία και το Δημοτικό Κήπο του Ρεθύμνου.
Έκπληξη, περιέργεια, χαχανητό, χλεύη, λοιδορία, ήσαν οι πρώτες αντιδράσεις που η ομάδα αυτή των δρομέων εισέπραξε, από τους λοιπούς  ¨καθωσπρέπει¨ συμπολίτες μας…..
Ώσπου στα 1994 - από τις πρώτες πόλεις πανελλαδικά – η ….ομάδα αποκτά ονοματεπώνυμο, καταστατικό, ¨κανονικότητα ¨……ιδρύεται ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με 31 ιδρυτικά μέλη!!

Σταδιακά όλο και περισσότεροι φίλοι της δρομικής άσκησης εγγράφονται στο νεοσυσταθέντα σύλλογο, τυπώνεται το έμβλημά μας στις πρώτες αθλητικές εμφανίσεις των μελών του Σ.Δ.Υ.Ρ.,  ξεκινά η συμμετοχή των δρομέων μ   ελών μας σε αγώνες, όπως τα Αρκάδια, τα Βαρδινογιάννεια , ο γύρος της πόλης του Ρεθύμνου…..
……Από τότε, είναι πολλά τα χιλιόμετρα που ο σύλλογός μας έχει καταγράψει στο ενεργητικό του, τόσο πραγματικά όσο και μεταφορικά…

Αν αναλογιστούμε, οι πολλές εκατοντάδες των μελών μας  -από το1994 μέχρι σήμερα- , πόσα χιλιόμετρα έχουν διανύσει στις προπονήσεις τους  και στους αγώνες που έχουν λάβει μέρος , ….δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μπορούμε με αυτά τα χιλιόμετρα να αγκαλιάσουμε τη γη ολόκληρη!!
Μεταφορικά τώρα, από την εποχή των λίγων ρομαντικών εραστών της ομαδικής άθλησης, χρόνο με το χρόνο  είμαστε στην εποχή που, ο σύλλογος είναι  εύρωστος, ακμαίος, με πάνω από 100 ενεργούς δρομείς όλων των ηλικιών, όπου συνυπάρχουν αρμονικά, μαζί με τους ¨ρομαντικούς¨, πολλοί δρομείς-μέλη μας, που κατατάσσονται στους καλύτερους στην κατηγορία τους, σε πανελλαδικό επίπεδο.

Δρομείς-μέλη μας στις μεσαίες, μεγάλες και πολύ μεγάλες αποστάσεις, οι επιδόσεις των οποίων, σε αγώνες που λαμβάνουν μέρος τόσο στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, καταγράφονται στις πρώτες θέσεις αποτελεσμάτων σε Εθνικό επίπεδο και χαροποιούν ιδιαίτερα όλους εμάς που έχουμε τη χαρά να φέρουμε τον τιμητικό τίτλο του ΜΕΛΟΥΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΩΝ 2018

runningcrete

ΕΟΣΛΜΑΥ

eoslmay

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

gyrospolis

find us on facebook

RUNNING NEWS

logoRun

Creta Natural Products  logo sm   macron

dimos rethymnou   kapileio   arkadi anapsiktika

PeriferiaKritis   lioudakis
      hotsoft